کد مطلب: 226671
کري باز بر سر راه معاملات بانکي ايران بهانه تراشيد!
تاریخ انتشار : 1395/07/25 09:31:07
نمایش : 1031
وزير خارجه آمريکا به نشريه فارين افرز گفت حمايت ايران از گروه‌هاي مقاومت رفع سريع مشکلات بانکي را دشوار مي‌کند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، «جان کري» وزير خارجه آمريکا در مصاحبه‌اي طولاني با نشريه «فارين افرز» در مورد موضوعات مختلف از جمله برجام و بحران سوريه صحبت کرده است.

وي در بخشي از اين مصاحبه در مورد توافق هسته‌اي با ايران صحبت کرد و گفت واشنگتن علاوه بر اينکه تعهدات خود را به طور کامل انجام داده، بلکه از اين تعهدات فراتر هم رفته است.

او با بيان اينکه مهم‌ترين مسئله‌ اين است که واشنگتن به تعهداتش پايبند بماند، در پاسخ به اين سوال که آيا آمريکا تاکنون تعهداتش را اجرايي کرده يا نه، گفت: «بله. ما حتي از آن‌ها هم فراتر رفته و تلاش کرديم که مطمئن شويم که بانک‌هايي که به دلايل مختلف نسبت به کار کردن با آن‌ها بي‌ميل هستند، با آن‌ها کار کنند.»

کري افزود: «ما همه تحريم‌هايي را که با رفع شدنشان موافقت کرده بوديم، برداشته‌ايم. اما مسائل ديگري وجود دارد. بايد به ايران در درک اين مسئله کمک کنيم که چالش‌هاي داخلي‌اي در ارتباط با سيستم بانکداري‌اش، رويه‌هاي تجاري‌اش و شفافيتش دارد که بايد به آن‌ها بپردازد.»

وزير خارجه آمريکا در ادامه در پاسخ به اين سوال که آيا واشنگتن مي‌تواند چنين کمکي به ايران کند، گفت: «بله. ما در مورد فناوري و چند چيز به خصوص ديگر توانستيم کمک کنيم. اما به واسطه درگيري ايران در يمن، حمايت آن‌ها از اسد، پشتيباني از حزب‌الله، شليک موشک‌هايي که افراد آن‌ها را تهديدآميز مي‌دانند و اين قبيل موارد، اين کار بسيار دشوار است. اين مسائل حرکت رو به جلو را بسيار پيچيده مي‌کند.»

کري افزود: «تصور مي‌کنم که متأسفانه رهبر ايران به شدت نسبت به غرب و ما بدبين است و اين مسئله بر نظام سياسي ايران فشار وارد مي‌کند. اين امر مايه تأسف است. اما من اميدوارم که ايران به مرور زمان به نحوي سازنده به جامعه ملل بازگشته و براي باثبات‌تر کردن منطقه و به ارمغان آوردن صلح به مناطقي که به آن نياز دارند، تلاش کند.»

ايران و گروه 1+5 سال گذشته بعد از مدت‌ها مذاکره به توافقي دست يافتند که قرار بود بر اساس آن برنامه هسته‌اي تهران محدود شده و تحريم‌هاي مرتبط با هسته‌اي رفع شوند. با گذشت حدود يک سال، بانک‌هاي بزرگ غربي هنوز به واسطه تحريم‌هاي يکجانبه آمريکا از کار کردن با ايران خودداري مي‌کنند.

منبع:فارس

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html